Birbirinden zorlu rakiplere karşı oldukça üstün müsabakalar çıkaran CBÜ’lü öğrenciler, 2 altın, 2 bronz ve 1 de gümüş madalya elde etti. CBÜ, bayanlarda takım halinde 3. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu ve Türkiye Muay Thai Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 2014 yılı Üniversiteliler Muay Thai Türkiye Şampiyonası, Muğla’nın Bodrum ilçesinde gerçekleştirildi. Mükemmel bir organizasyona sahne olan şampiyonaya rekor katılım oldu, 52 üniversiteden 400 yakın sporcu olmak üzere 500' üzerinde katılımcı müsabakalarda yer aldı.

CBÜ ŞOV VARDI

Müsabakalarda CBÜ’lü öğrenciler de ter döktü. 63.5 kiloda Büşra Süvari Türkiye Şampiyonu, 75 kiloda Acar Koparal Türkiye Şampiyonu olurken, 51 kiloda Esra Yıldırım Türkiye 2. si oldu. Ayrıca 81 kiloda Enis Avcı Türkiye 3. sü,  +91 kiloda Ahmet Alperen Baran Türkiye 3. sü oldu. Celal Bayar Üniversitesi, bayanlarda takım halinde 3. olmayı başardı. Turnuvada şampiyon olan sporcuların, Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceği kaydedildi. 

Editör: TE Bilişim