Hakan Şapçı’dan sonra Levent Eriş’in de gözdesi olan Cüneyt Turan, takımın en çalışkan isimlerinin başında geliyor. Deneyimli kanat oyuncusu, istikrarlı bir grafik çizerken, oynadığı futbolla birçok takımın listesine girdi.

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un 26 yaşındaki deneyimli forveti Cüneyt Turan, bu sezon ortaya koyduğu performansla takımının değişmezi oldu. Yeşil-Beyazlılar’ın en çok görev alan ismi olan Cüneyt, 18 maçın 17’sinde ilk 11’de şans bulurken, 3 de gole imza attı.

ERİŞ’İN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

17 haftası geride kalan ligde tüm maçlarda görev alan Cüneyt, bir de Balıkesirspor ile oynanan kupa maçında oynadı.  Cüneyt, ligde 2-1 kazanılan Zara Belediyespor maçında 2 gol atmıştı. Kupada 3-2 kaybedilen Balıkesirspor maçında da takımını öne geçiren golü kaydeden Cüneyt, genel olarak etkili kanat hücumlarıyla arkadaşlarını pozisyona sokuyor. Şu ana kadar çalışkanlığıyla takımının en dikkat çeken isimlerinin başında gelen tecrübeli kanat oyuncusu, Teknik Direktör Levent Eriş’in de vazgeçemediği isimlerden biri oldu. Sözleşmesi 2016 mayıs ayında sona erecek olan tecrübeli futbolcuya şimdiden birçok takımın talip olduğu iddia ediliyor. 

Editör: TE Bilişim