Manisa Büyükşehir Belediyespor futbol ve voleybolda 9 maçlık farklı bir seri yaptı. Uğruna milyon liralar harcanan futbol takımı, üst üste oynadığı 9. maçını da kazanamazken, bayan voleybol takımı ise üst üste 9. maçını kazanmayı başardı

MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig’e büyük umutlarla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, önlenemez düşüşüne devam ederken, Bayanlar Voleybol 2. Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı ise harika bir performansla şampiyonluğa koşuyor.

ERİŞ’LE BAL LİGİ’NE GİDİYORUZ

Futbol takımı, dün de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-0 mağlup olarak üst üste oynadığı 9. maçından da galip ayrılamadı. Mümin Özkasap Stadı’nda oynanan maçta konuk takıma üç puanı getiren golleri 34. dakikada Ömer Güven, 90. dakikada Doğukan Genç attı. Sakaryaspor (0-0), Sultanbeyli (2-2), Orhangazi (2-0), Adliyespor (1-2), Kemerspor 2003 (2-1), Etimesgut Bld (0-0), Payasspor (0-0), Diyarbekirspor (1-0) kayıplarından sonra Maraş kaybı da ağır bir darbe oldu. Yeşil-Beyazlılar ile düşme hattındaki Ayvalıkgücü arasında sadece 1 puan var. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de izlediği maçın sonunda Eriş’e tepki yağdı. Sezonluk 650 bin liraya imza atan tecrübeli teknik adam, Büyükşehir’i uçuruma sürüklüyor!

BOZKAN’LA 1. LİG’E KOŞUYORUZ

Bayan voleybol takımı ise sezon başından bu yana çizdiği başarılı grafikle alkış alıyor. Düşük bütçeyle yola çıkan Süleyman Bozkan’ın çalıştırdığı Yeşil-Beyazlılar, Maltepe Yalı deplasmanında 3-0 kazanarak üst üste 9. maçını da kazanmayı bildi. Büyükşehir Belediyespor grubunda lider Beşiktaş ile birlikte 9’da 9 yapan 2 takımdan biri. 

Editör: TE Bilişim