ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hareketli günler devam ederken, Altyapı Genel Koordinatörü İsmail Özer’in görevinden alınmasıyla birlikte 3 istifa kararı geldi. Kararı haksız bulan Elit Takımlar ve Futbol Okulları Koordinatörü Alper Dirik, Eğitim Koordinatörü Yaşar Polat ve U14 Takımı Teknik Sorumlusu Soner Seçilmiş istifa etti.

8 İSTİFA DAHA YOLDA

Dirik-Polat ve Seçilmiş’in istifalarının ardından U12 takım antrenörü Halit Alaca, U11 takım antrenörü Oğuzhan Saygın, U10 takım antrenörü Mert Yüksel, U9 takım antrenörü Musa Öz, U8 takım antrenörü Bülent Gökkkaya, Üzümçolar projesi antrenörlerinden Hüseyin Şahin, Nusret Önder ve Halil Özçakal’ın da görevlerinden istifa etmesi bekleniyor.

ZÜHTÜ BABACAN İDDİASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Belediyespor altyapısında yeni bir oluşuma hazırlanmasının ardından altyapının başına Zühtü Babacan’ın getirebileceği öne sürülüyor. Daha önce Ergün’ün Manisaspor’daki başkanlığı döneminde birlikte çalışan Babacan’ın yeni süreçte önemli rol üsteneceği ileri belirtiliyor. Babacan’ın kısa bir süre içinde altyapıdaki görevine başlaması bekleniyor.
 
 

 
Editör: TE Bilişim