Her iki yarıda oynadığı futbolla lige hazır bir görüntü çizen Manisa Büyükşehir Belediyespor, birbirinden güzel gollerle izleyenleri mest etti. Yeni transfer Oğuzhan Türkmen attığı 4 golle rakiplere gözdağı verdi

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu sezon 3. Lig hedefi için son derece kararlı. Daha önce Bolu kampında oynadığı hazırlık maçlarında Düzcespor’u 2-0, Büyükçekmecespor’u 1-0 yenen Yeşil-Beyazlılar, Manisa’da oynadığı ilk hazırlık maçında ise Denizli temsilcisi Sarayköyspor’u 7-0 mağlup etti.

OĞUZHAN TÜRKMEN ŞOV

Halil Onultmak Sahası’nda oynanan maçta Büyükşehir Belediyespor, her iki yarıda da etkili bir futbol ortaya koydu. Belediyespor; Aydın, Engin Ün, Aykut, Serkan Gaşi, Can, Tuncay Süren, Erman, Vahdet, Fatih, Oğuzhan ve Uğur 11’yle maça başladı. Yeşil-Beyazlı ekibi farklı galibiyete Oğuzhan Türken (4), Engin Memişler, Mehmet Çelen ve Tuncay Süren attı. Erdekspor’dan alınan yeni transfer Oğuzhan attığı gollerle lige ne kadar hazır olduğunu gözler önüne serdi.

BAŞKAN CENK ERGÜN YALNIZ BIRAKMADI

Karşılaşmayı Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ile yöneticiler Hüseyin Kıcıroğlu, Selçuk Etiz, Ercan Balcı, Ümit Atlı, Fikri Yenigelen, Mehmet Aydın izledi. Maçı ayrıca 100’e yakın futbolsever izledi. Belediyespor, Manisa’daki ilk hazırlık maçındaki görüntüsüyle taraftarlarına umut verdi. Yeşil-Beyazlılar, bugün saat 15.00’te İzmir Yeşilovaspor ile Uncubozköy’de bir hazırlık maçı daha oynayacak.

Editör: TE Bilişim