MUSTAFA TATLI

Spor Toto 3. Lig 2. Haftasında deplasmanda Trabzon Yomraspor ile golsüz berabere kalan Manisa Büyükşehir Belediyespor, kaçan 2 puanın yanı sıra gol yollarındaki şansızlığa yanıyor. Teknik Direktör Hakan Şapçı, 4-5 yüzde yüz gol pozisyonundan faydalanamadıkları maçta kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

“KARŞI KARŞIYA GOLLERİ KAÇIRDIK”

“Beklediğimiz şekilde zor bir maç oldu” diyen Şapçı, “Rakibimiz koşarak oynayan kendi saha avantajını iyi kullanan bir takımdı. Ama 4 ve 5 tane yüzde yüz gol pozisyonlarımız var. Karşı karşıya net golleri kaçırdık. İsmail Düzgün’le, Cüneyt’le Kadir’le maçın sonlarına doğru Safa ile net pozisyonlara girdik, atamadık. Rakibin bariz pozisyonu olmamasına rağmen onlarında bazı bölümlerde baskılı oynadığı anlar oldu. Kazanamadığımız için üzüntülüyüz. Kazanabileceğimiz bir maçı berabere bitirdik. Ama Yomraspor’un bu lig standartlarında iyi bir takım olduğunu düşünürsek deplasmanda alınan bir puan da fena değil” dedi.

“OFSPOR’A ODAKLANDIK”

Şapçı, ligde sürpriz takımların bulunduğunu belirterek, “Bu hafta da görüldü ki ligin ayarı gerçekten yok. Her takım her takımı yenebilir. Ama şampiyonluk mücadelesi veren bir takım için alınan her puan kıymetlidir. Cumartesi 16:30’da Ofspor’u konuk edeceğiz. Bu hafta mutlaka kazanmamız gerekiyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim