Taraftarların en çok merak ettiği ibra konusu hakkında merak edilenlere yanıt veren Budak, "Mergen yönetimi kongrede ibra edilmedi. Biz henüz daha evraklarımızı almadık. Pazartesi günü yeminli mali müşavirle evraklarımızı alacağız. Önümüzü görme adına avukatlarımızla birlikte gerekli incelemeyi yapacaklar. Ondan sonraki süreç hukuki süreç. Çok da bizi ilgilendiren bir konu değil. Ben ne geçmiş yönetime ne de ondan önceki yönetimle ilgili bir şey diyemem. Bu saatten sonra benim yargılama lüksüm yok. Hakimler savcılar ve Manisa halkı bunun değerlendirmesini yapacaktır. İbra ile ilgili konu bizimle alakalı değil. Ben bu konu ile ilgili çok da yorum yapmak istemiyorum" dedi.

31 OCAK ÖNCESİ NEDEN SOMUT ADIMLAR ATILAMADI?

31 Ocak öncesinde somut adımları neden atamadıklarını anlatan Budak, "İlk yola çıktığımız arkadaşlarla transfer yasağını kaldıracak bütçeyi hazırlamıştık. Sonrasında futbolcu arkadaşlarla görüşmüştük. Daha sonra mide bulandıran çok çirkin pazarlıkların ve söylemlerin olduğu bir ortamda biz bunları yapamadık. Yapamamamızın gerekçesi ben ve arkadaşlarım değildi. Geçen dönemin içinden çıkarılan adaylar oldu. Delege yapısına da çok sahip değiliz. Bekleme sürecine girdik ve seçimi almamız gerektiğine karar verdik" diye konuştu.

"MUTFAKTA BİR TEK KUŞ SÜTÜ EKSİK"

Göreve geldikten sonra yaptıkları ilk icraatları söyleyen Budak, "Göreve gelir gelmez basit giderler (elektrik, su, doğalgaz, erzak) sorunlarını çözmeye çalıştık. Taekwondo kökenli olduğum için biliyorum, bu takımın vitamine ihtiyacı var. Pazar gecesinden hazırlığımızı yaparak tabir-i caizse 'bir kuş sütü eksik' derler ya pazartesi günü mutfağı erzaklarımızla doldurduk. Daha sonra takımı uçakla İstanbul'a gönderdik ve en iyi otelde kalmasını sağladık. Manisaspor için herkes bir şeyler yapar, yapmak zorunda. Ben kurtarıcı değilim. Sevdamızın terk edilmemesi adına buradayım. Takımı halkla bütünleştireceğiz" diye konuştu.

KONGREDEKİ RAKİPLERE BİRLİK ÇAĞRISI

Budak ayrıca kongrede aday olan ve olmaya hazırlanan rakiplerine de mesaj göndererek, Manisaspor için varsa projeleri paylaşmaya ve ortak hareket etmeye davet etti.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim