ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Süper Amatör Lig’de zirvenin iki ekibi olan Horozköyspor ile Donatımspor bu hafta pazar günü saat 14:00’te kozlarını paylaşacak. 8 Eylül Stadı’nda Donatımspor’un ev sahipliğinde oynanacak maç öncesi nefesler tutuldu. Horozköy’de Yakup kırmızı kart cezalısı. Donatımspor’da ise sakatlığı bulunan Taylan’ın durumu maç saatinde belli olacak. İlk yarıdaki maçı Horozköyspor 4-3 kazanmıştı. Futbolseverler rövanşı heyecanla beklerken, bizde derbi öncesi her iki tarafın düşüncelerini aldık.

FENLİ: “MANİSA’NIN GÖZDE TAKIMINA KARŞI OYNAYACAĞIZ”

12’de 12 yaparak liderliğini sürdüren Horozköyspor cephesinde moraller süper. Antrenör Nejat Fenli, hafta sonunda Manisa’nın gözde futbolcularından kurulmuş bir takıma karşı oynayacaklarını belirterek, “Rakibimizin gözde bir antrenörü de var. Elit bir takım var karşımızda. Denk bir mücadele olacak. İlk maçta biz galip geldik. İkinci maç daha güzel bir maç olur. Allah sakatlık vermesin. İzleyenlerin zevk alacağı bir maç olsun. Skordan daha önemli bir şey bu. İlk maçı seyretmeyenler bu maça gelecek. İlk maçta tadı damağında kalanların da geleceğini düşünüyorum” dedi. Hedeflerinin Play-Off’a kadar 18’de 18 yapmak olduğunun altını çizen Fenli, “Donatım maçına normal maçlara çıkar gibi hazırlanıyoruz. Ekstramız yok. Puan kaybı yaşamadığımız için bütün takımlar bize bileniyor. Bunun bilincindeyiz. Hedefimiz belli. Her maçımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Bir ilki başarmak istiyoruz. 18’de 18 yapacak gücümüz var. Daha play-off hesabı yapmıyoruz. 6 tane oynanmamış maç var. Gruptan çıkmayı bir an önce garantilemek istiyoruz” diye konuştu.

TAŞKIN: “SONUÇ NE OLURSA OLSUN MANİSA KAZANACAK”

Donatımspor cephesinde de hazırlıklar tam gaz sürüyor. Hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu kaydeden Antrenör Metin Taşkın, hafta sonunda üç neticeli bir maça çıkacaklarının altını çizerek, “Horozköyspor, çok tecrübeli oyunculardan meydana gelmiş bir takım. Manisa’da 20 tane Süper Amatör Lig takımı içerisinde puan kaybetmeyen tek takım. Bu performansı göz ardı etmek mümkün değil. Şimdiki başarılarından dolayı da kutluyorum. Neticede güzel bir maç olacak. İlk maçı kaçıranlar bu maçı kaçırmasınlar. Neticede kazanan ne Horozköy olur ne Donatım olur, kazanan Manisa futbolu olur. Dostluk kazansın. Futbol seyir zevkidir. Bunun böyle bilinmesi gerekir. En ufak bir olay olmadan dostane şekilde oynamalıyız. Hiç puan kaybetmemiş bir takıma karşı oynamak da bizi ekstra motive ediyor. Tabi ki bizde rövanşı almak için elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim