10 maçta 5 gole imza attı… Stoper oynamasına rağmen en kritik zamanlarda öyle goller attı ki takımına hayat verdi… Kulüp müdürlüğü görevini de yaparken yaptığı işten büyük keyif duyduğunu anlatıyor.

Manisa 1. Amatör Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan lider Yunusemre Belediyespor, 10 haftada 9 galibiyet, 1 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Mavi-Beyazlılar topladığı 28 puanla en yakın rakibi Karaağaçlıspor’un önünde 7 puan farkla liderliğini sürdürüyor. Yunusemre’nin bu başarısında hiç kuşku yok ki Etem Salih Aytaş’ın etkisi büyük. Kulüp müdürlüğü görevini de yapan Etem, aynı zamanda takımın kaptanlığını yapıyor. Tüm maçlarda forma giyen Etem, Akgünspor’a 3, Meriçspor ve Alaybey İdmanyurdu’na da 1’er gol attı. İki hafta önce Akgünspor maçında 1-0 gerideyken 88 ve 90+2’de fileleri havalandırarak takımına üç puanı getiren isim oldu.

“HUZURLU BİR ORTAMDAYIZ”

Takımına önemli puanlar kazandıran 29 yaşındaki müdür, yaptığı işin son derece keyifli olduğunu, kulübün evrak-lisans işlemleriyle ile yönetim, teknik heyet ve futbolcular arasındaki köprüyü sağladığını belirtiyor. Sezon başında Kulüp Başkan Yardımcısı Arif Alkan’la yaptığı görüşmede kulüp müdürü olarak göreve başladığını kaydeden Etem, “BESYO mezunuyum. Dolayısıyla Kulüp Başkan Yardımcımız Arif Alkan, Başkanımız Kılıç Kaya beni bu göreve layık gördü. Sporda hedefleri yüksek olan bir kulüpte olmaktan son derece mutluyum. Burada hem futbolcu olarak hem de kulüp müdürü olarak çalışmak keyif verici. Huzurlu bir ortamdayız ve belirlediğimiz hedeflere koşuyoruz. Yunusemre Belediyespor’un 10 tane branşı var. Bu sayının daha da artması için çalışmalarımız sürüyor. Sadece futbolda değil tüm branşlarda iddialı olan bir kulüp olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim