ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un sezon başında Alanyaspor’dan renklerine bağladığı Canberk Dilaver, yaptığı kritik hatalarla tepki çekiyor. Kayserispor maçında takımın 1-0 geriye düşmesinde rol oynayıp kendi kalesine gol atan Canberk, deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynanan maçta da auta giden topu kendi ağlarına yollamıştı. Urfa’da mağlubiyetin tek sorumlusu olan genç sol bek, bu kez de Akhisar Belediyespor ile oynanan tarihi derbide hata yaptı.

SAİDİ’YE “AL DA AT” DEDİ

Karşılaşma 2-2 devam ederken son dakikada Güray’ın soldan ortasında altı pas içinde topu uzaklaştırmak isterken Saidi Ntibazonkinza’nın önüne bırakan Canberk, skorun belirlenmesinde baş rol oynadı. İnanılması güç bir hataya daha imza atan Canberk, Akhisar’a bayram yaşatırken, Manisaspor’u ise hüzne boğdu.

GÖNDERİLMESİ GÜNDEMDE

Yaptığı tarihi hatayla gözden düşen Canberk’in devrede gönderilmesi gündeme geldi. Beklentilerin altında kalan genç oyuncuyla ilgili Teknik Direktör Taner Taşkın’ın kesin kararı bekleniyor. Siyah-Beyazlılar’ın sol bek arayışlarını hızlandırdığı, devrede en az 3-4 oyuncu takviyesi yapacağı kaydedildi.

Editör: TE Bilişim