Manisa spor tarihine altın harflerle adını yazdıran Avrupa Şampiyonu Kerem Kamal ile Avrupa 2. si Uğur Beytekin’in, 3 yıl gibi kısa bir sürede hayallerine ulaşırken, bu süreçte çok ciddi maddi sıkıntı yaşadığı ortaya çıktı

Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa Greko-Romen Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Manisalı güreşçiler, büyük bir başarıya imza atıp göğsümüzü kabarttı. Kerem Kamal Avrupa Şampiyonu olurken, Uğur Beytekin de Avrupa 2. si oldu. Şampiyonların bu tarihi başarısının altında büyük maddi sıkıntı yaşadığı gerçeği dikkat çekiyor.

KAMAL İDMAN İÇİN 15 KİLOMETRE YOL YÜRÜMÜŞ!..

Türkiye Şampiyonaları esnasında harçlık sıkıntısı yaşayan iki sporcu, antrenmanlara büyük özveriyle hazırlanırken, Avrupa Şampiyonu olan İl Özel İdarespor’un sporcusu Kerem Kamal’ın dolmuş sıkıntısı çektiği ve idman için eğitim gördüğü Özel Şehzade Mehmet Koleji’nden Atatürk Spor Salonu’na yürüyerek gittiği ortaya çıktı.

ŞAMPİYONLAR VALİ’YE GİTTİ

Vali Abdurrahman Savaş, iki yetenekli sporcuyu ağırlayıp tebrik ederken, onlara ve onları yetiştiren antrenörleri Süleyman Güngör’e altın takdim etti. Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Hatun Sarıkaya, İl Özel İdarespor Başkanı Nurettin Aytekin, Güreş İl Temsilcisi Ali Haydar Aras da yer aldı. Şampiyonların bu yıl içerisinde Slovakya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı kazandığı açıklandı.

ÖZEL İDARESPOR, YUNUSEMRE BELEDİYESPOR OLUYOR

Öte yandan Büyükşehir kanunu nedeniyle kapanan İl Özel İdarespor’un bu ayın 20’sinde yapacağı kongreyle adını Yunusemre Belediyespor olarak değiştireceği ve faaliyetlerine belediye bünyesinde devam edeceği kaydedildi. 

Editör: TE Bilişim