ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’da cuma akşamı 18:00’de oynanacak Balıkesirspor maçının hazırlıkları tamamlanırken, takımın etkili oyuncularından Berk Neziroğluları, bu kritik maçta taraftar desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

“HEP BİRLİKTE SONUCA GİDELİM”
Altınordu deplasmanında taraftarın desteğini fazlasıyla hissettiklerini kaydeden Berk, bu desteğin iç saha maçlarında da artması temennisinde bulunarak, “Passolig ve soğuk hava etkiliyor olabilir ama Balıkesirspor maçında taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız olacak. Onların desteğiyle maçta coşkuyu yakalayıp galip gelebiliriz” diye konuştu.

“3 PUANA DÖNÜŞTÜRÜRSEK ANLAMLI OLACAK”

Balıkesirspor maçının çok önemli olduğunun altını çizen tecrübeli sol bek, “Çünkü geçen hafta rakipler 3 puan kazandı, biz ise 1 puan kazandık. Deplasmandan alınan puan kötü değil ama bunu içerde 3 puana dönüştürürsek anlamlı olacak. Biz her maça beraberlik için değil galibiyet için çıkıyoruz. Ona göre hazırlanıyoruz. Rakibin yukarıda olması, oyunumuzu etkilemeyecek. Rakip ayrımı yapmıyoruz. 6 maçlık mağlubiyet serisinde iyi oynadığımız maçlar vardı ama puan alamamıştık. Geçen sene elde ettiğimiz şampiyonlukta zaten herkes kalitesini göstermişti. Ben dahil birçok arkadaşımız takımda kaldı. Bu sene aramıza katılan transferler de kaliteli oyuncular ama uyum sürecini aşmakta zorlandık. Birlikte oynaya oynaya bu süreci atlattık. Şimdi iyi bir hava yakaladık ve 5 maçtır yenilmiyoruz. Devamını da getirecek güce sahibiz. Ligde kalmakla ilgili bir kuşkumuz yok. Hatta ligi ilk 10’da bitirebilecek bir takımız” dedi.

 
Editör: TE Bilişim