TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta liderlik koltuğunu haftalardır bırakmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, profesyonel liglerde üst üste 8 galibiyet alan tek takım konumunda. Liglerdeki 126 takım arasından 8 maçtır rakiplerine hiç puan kaptırmayan Manisa temsilcisine yaklaşabilen ekip çıkmadı. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig lideri Galatasaray, 2. Lig’den Keçiörengücü, Menemen Belediyespor ve Hatayspor’la birlikte liglerde en fazla galibiyet alan 5 takımdan biri konumunda. Grupta en yakın rakibi Ofspor’a 7 puan fark atan Manisa BŞBS, bu hafta da evinde Bergama Belediyespor'u ağırlayarak serisini 9 maça çıkartmaya çalışacak. 
KART CEZALARI CAN SIKTI
Bayburt deplasmanında alınan galibiyet herkesi sevince boğarken, alınan 2 sarı kart cezası şimdiden teknik direktör Levent Devrim'in canını sıkıyor. Deplasmanda Mehmet Kuruoğlu ve Emir Alagöz'ü sarı kart cezasına kurban veren Belediye, bu hafta içeride oynayacağı Bergama maçında bu oyunculardan faydalanamayacak. Orta sahada Emir'in yokluğunda sakatlıktan dönecek olan Umut Kaya'nın oynamasına kesin gözüyle bakılırken, Mehmet Kuruoğlu'nun yerine tercih edilecek oyuncu merak ediliyor. Stoper bölgesinde bu sezon hiç değişiklik yapmayan Belediye'de alternatif 2 stoper bulunuyor. Geçtiğimiz sezon sakatlanan ve bu sezon daha forma giymeyen Semih Durmuş'un kadroda olması beklenmezken, Alper Sürücü'nün bu bölgede formayı kapabileceği düşünülüyor. Devrim'in bu 2 oyuncu haricinde ilk 11'den bir başka ismi stopere koyabileceği de iddia edildi. Mehmet Yılmaz bu hafta sağ beke geri dönecekken, yeşil beyazlılar yetenekli oyuncunun döndüğüne seviniyor. 
ALİ SONUNDA GOLE ULAŞTI
Bayburt Grup Özel İdare deplasmanından 3-1’lik skorla galip ayrılan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Ali Öztürk gol orucuna son verdi. Bayburt ağlarını iki kez havalandıran Ali Öztürk, Alper Akçam ile birlikte galibiyetin baş mimarları olurken, yeşil-beyazlılar zirveye iyice kuruldu. En son golünü 7.haftada oynanan Yeni Altındağ maçında kaydeden Ali Öztürk, 3 haftalık suskunluğunu Bayburt maçında bozdu. Bu sezon Erzin Belediyespor, Düzcespor, Yeni Altındağ ve Bayburt Grup Özel İdare maçlarında gol atma başarısı gösteren Ali Öztürk, 5.gole ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. 30 yaşındaki forvet geçtiğimiz sezon Manisa ekibiyle çıktığı 34 maçta 12 gol kaydetmişti. 

Editör: TE Bilişim