ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un genç yeteneklerinden Melik Yeğin sezon başında 3. Lig ekiplerinden Balçova Yaşamspor’a kiralanmıştı. Burada oynadığı futbolla takımının ilk yarıdaki başarısında pay sahibi olan Melik, ligde 15 maçta 5 gole imza atmıştı. Melik kupada ise 6 maçta 1 gol atarken özellikle Galatasaray’a İzmir’de attığı kafa golüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

TAŞKIN MELİK’İ GERİ ÇAĞIRINCA OLAN OLDU

Teknik Direktör Taner Taşkın, devre arası transfer döneminde Melik Yeğin’i kadroya dahil etti. Balçova’da bol bol süre alıp goller atan genç oyuncunun Manisaspor’a katkı sağlaması bekleniyordu. Nitekim de kupada Tuzlaspor’a uzaktan attığı golün dışında Adanaspor maçında attığı golle bu katkıyı yapabilmişti. Lig ve kupada 5 maçta 2 gol attı. Daha fazla katkı yapması için hocasından yeterli süre alamayan Melik, haftalarca 18’e alınmadı. Manisaspor’un gelişime açık bonservisli oyuncusu Melik Yeğin, Fenerbahçe’den kiralanan Gökhan Sazdağı, Galatasaray’dan kiralanan Oğuzhan Kayar, sezon başından bu yana aldığı sürenin hakkını veremeyen Subasic kadar değer görmedi.

MANİSASPOR’A GELDİ BALÇOVA DÜŞTÜ

Melik’in Manisa’ya çağrılmasıyla Balçova Yaşamspor için ikinci yarı iyi gitmedi. Melik’le ilk yarıyı 24 puanla 7. sırada devreyi bitiren İzmir ekibi, lig sonunda ‘Melik’siz 40 puanla 16. sırada yer alıp küme düştü. Manisaspor’da ise yeterli süre verilmeyen Melik, büyük hayallerle dönmesine rağmen umduğunu bulamadı.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim