Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarını hızlandıran Ak Parti Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek dernek üyelerinden destek isteyerek sorun ve taleplerini dinledi.

Göreve geldiği zaman, dernek olarak maddi manevi destek istediklerini, dernek üyeleri ile ilgisi sorunlarda kapılarının açık olmasını istediğini söyleyen başkan Kaffer Hangül ayrıca; “Gördüğümüz kadarı ile çok demokratik ve centilmence bir yarış oluyor. Başkanımızda güzel ve temiz üslubu ile örnek oluyor. Hak edenin kazanacağı bir yarış olmasını diliyorum.’’dedi.

Azerbaycan Kültür ve dayanışma Derneği Başkanı Kaffer Hangül’ün ardından konuşan Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel; Bizleri bugün burada karşıladığınız ve u sıcak muhabbet ortamında da ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum.’’dedi. Hocalı katliamından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Yüksel, Ben Hocalıda vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.’’dedi.

Azerbayacan’ın kendisinde özel bir yeri olduğunu vurgulayan Çerçi, Biz iki devler bir milletiz. Zaman zaman siyasi gerilmeler olsa da bizim kardeşliğimizi hiçbir güç bozamaz.’’dedi. Azerbaycanın geleceğinin Türkiye’nin geleceğine bağlı olduğunu ifade eden Çerçi, Gerek Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekse Haydar Aliyev bu konuda çok hassaslar. Ülkelerimizin gelişmesi konusunda hep dayanışma içersinde. Hep birlik beraberlik içerisinde olduk ve olmaya devam edeceğiz.  Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği ve üyelerinin de bizim gönlümüzde farklı bir yeri var. İnanıyoruz ki bizimde onların nezdinde farklı bir yerimiz var. Bu konularda sizlerden destek istiyoruz. Dualarınıza ve oylarınıza ihtiyacımız var. Biz bu seçimi kazanacağız ve her zaman sizlerin yanında olacağız. Bunların bilinmesini isterim. Sizle biz etle tırnak gibiyiz birbirimizden ayrılamayız. Her zaman yanınızdayız ve olmaya da devam edeceğiz.’’dedi.

Editör: TE Bilişim