Süper Lig’in yeni ekibi Balıkesirspor’a paket anlaşma çerçevesinde transfer olan Eray Ataseven, geçtiğimiz akşam idmanı ziyaret ederek eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Manisaspor’un altyapısından yetişen ve son iki sezondur gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek, Manisaspor’da yönetimin belirlenememesi ve kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntı nedeniyle Balkes’in yolunu tutmak zorunda kalmıştı. Genç oyuncu, Balkes’e attığı imza kurumadan tesislere gelerek geçtiğimiz akşam yapılan idmanı ziyaret etti.

HEMEN ALIŞMASI KOLAY OLMUYOR”

Yeni kulübüne ve şehre alışmaya çalıştığını ifade eden Eray Ataseven, yoğun idman temposu sonrası verilen izni Manisa’da değerlendirdiğini söyledi. Manisaspor’un kalbinde her zaman ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Eray, “Tarık Almış Tesisleri’ne geldiğim andan beri kendimi tuhaf hissediyorum. Ayrılıklar kolay değil. Manisaspor’un yeri bende ayrı. Burası benim evim gibi. Ailem gibi. Burada doğup büyümüşüm gibi. Ama bizler profesyoneliz. Yeni bir kulübüm var artık. Balıkesir’de ev tuttum. Şehre ve kulübüme her geçen gün alışıyorum. Süper Lig arenasında mücadele edeceğiz. Yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Ancak hemen alışması kolay olmuyor” dedi.

MANİSASPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEKTİR”

İki sezondur Manisaspor’un Süper Lig kapısından döndüğünü kaydeden Eray, “Hala inanamıyorum. Neden biz bu takımı çıkaramadık diye… Nasip böyleymiş. Taraftarlar hiç üzülmesin, Manisaspor vizyonu olan bir kulüptür. Düştüğü yerden kalkmasını her zaman bilmiştir. Manisaspor hak ettiği yere gelecektir. Buna yürekten inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim