AMATÖR KULÜPLERE MALZEME DESTEĞİ

Salihli Belediyesi, amatör ligde mücadele eden 6 spor kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu.

Salihli Belediyesi’nde düzenlenen malzeme dağıtımı töreninde konuşan Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, sosyal belediyecilik çerçevesinde amatör spor kulüplerinin daha sağlıklı ortamlarda, daha kaliteli malzemelerle spor yapmalarına imkân sağlamaya çalıştıklarını belirterek, "Kentimizde faaliyet gösteren spor kulüplerimiz ve okullarımızın spor malzemesi ihtiyaçlarının bir kısmını bu şekilde karşılıyoruz. Spora ve sporcuya verdiğimiz önemi her seferinde vurguluyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin spor yapma olanaklarını çağdaş seviyeye çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. Salihli’de spor yapılabilecek alanlar yaratmaya çalışıyoruz." dedi.

Sporda yapmış oldukları çalışmaları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yürüttüklerini belirten Okay, "Okullarla dayanışmalı çalışmalarımız neticesinde birçok okulumuz farklı branşlarda Türkiye dereceleri elde ettiler. Bu dereceler rasgele gelen bir başarı değildir. Bu başarıda emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile Salihli Belediyespor yöneticilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kulüp yöneticileri Salihli Belediyesi’ne yapmış oldukları bu yardımlardan dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra eşofman, antrenman topları ve diğer spor gereçlerinden oluşan malzemeler dağıtıldı.

Editör: TE Bilişim