Muradiye’de oynanan Muradiye Şimşekspor-Manisa Gençlerbirliği maçında Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Turap Tatlı ölümden döndü. Maçın son anlarında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yere düşen futbolcunun çenesi kilitlendi ve dili ters döndü.  Genç oyuncu, antrenörlerin acil müdahalesiyle kurtuldu

Muradiye'de futbol sahasından çok tarlayı andıran sahada Muradiye Şimşekspor ve Manisa Gençlerbirliği  takımları karşı karşıya geldiler. Mücadelenin son dakikalarında rakibiyle girdiği ikili mücadelede dirsek yiyen ve bir anda kendini yerde bulan Turap Tatlı, sahada yığıldı kaldı. Çenesi kilitlenen ve dili ters dönen Manisa Gençlerbirliği’nin genç futbolcusu Turap Tatlı, herkesin yüreğini ağzına getirdi. Gençlerbirliği’nin tecrübeli antrenörü Naci Duman olaya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Muradiye Şimşekspor takımının antrenörü Faruk Özgümüş genç futbolcunun yanına koştu. İlk önce genç futbolcunun çenesi güçlükle açıldı ve ters dönen dili geriye çekildi.

YİNE AMBULANS REZALETİ

Muradiye sahasında oynanan maçta amatör futbolda yaşanan ambulans rezaleti yine yaşandı. Ayrıca maçın hakemi ve futbolcuları yaklaşık 20 dakika jandarmanın maça gelmesini beklediler. Hakemin telefonla jandarmayı aramasından sonra jandarma maça geldi ve maç başladı. Ancak sahada yine ambulans yoktu. Maçın son anlarında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında dili ters dönen Turap Tatlı’ya ilk müdahale yapıldıktan sonra hemen telefon açıldı ve bir süre sonra ambulans Muradiye yoluna geldi. Tren yolunun üzerinden yola taşınan genç futbolcu, ambulansla Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede bir süre kontrol altında tutulan Turap Tatlı adlı genç futbolcu daha sonra hastaneden taburcu edildi. Daha önce Polinas-Spor Lisesi liselerarası futbol müsabakasında da bir oyuncunun dili dönmüş ve aynı sağlık skandalları yaşanmıştı. 

Editör: TE Bilişim