Hakan Agar- Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Teleset Mobilya Akhisarspor bugün sahasında Anagold 24Erzincanspor’u konuk ediyor. Yeşil-siyahlılar dün yaptığı akşam antrenmanının ardından hazırlıklarını tamamladı ve Manisa’ya geçerek, maç saatini beklemeye başladı. Yedek ağırlıklı bir kadro ile maça çıkması beklenen Akhisarspor'da sakatlığı süren Olcan Adın maç kadrosunda yer almıyor. Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final oynayan Akhisarspor'un Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Her yıl kupa maçlarında en iyisini yapmak için sahaya çıkıyoruz. Geçen sezon çeyrek finale kadar yükseldik. Esas amacımız oynamayan oyuncuların performansını sahada görmek. Bu maksatla yine yarınki maçta da teknik heyetimiz yedek ağırlık bir kadro ile sahada olacaktır ve her sezon olduğu gibi en iyi yere gelene kadar mücadele vereceğiz” dedi.
ERZİNCAN KUPADA İDDİALI 
Türkiye 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Anagold 24Erzincanspor 9 hafta sonunda liginde 17 puan toplamayı başardı. Son 6 maçından 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkartan Erzincan, liginde zirve takibini sürdürdü. Kupada 2 tur atlayarak buraya gelen kırmızı siyahlılar, 2. Tur mücadelesinde 12 Bingölspor'u, 3. Tur mücadelesinde de Eskişehirspor'u mağlup ederek bu noktaya geldi. Kadrosunda birçok bilindik ismi barındıran Erzincan'da gol yükünü şu ana kadar attığı 5 golle eski Ankaragücü oyuncusu Aybars Garhan çekiyor. Kadrosunda Gökhan Payal, Erman Kılıç ve eski Manisasporlu  Sefa Küpeli'yi bulunduran ekip, kupada geçen sezon grup aşamasında 7 puan toplamasına karşın Galatasaray'ın bulunduğu gruptan çıkamamıştı. Anagold 24Erzincanspor'un teknik direktörlüğünü Mehmet Kaya yapıyor. 
KADRODA ROTASYON VAR
Zorlu lig maratonunun yanı sıra kupada da yoluna devam etmek isteyen Akigo, bu maçta alternatif oyuncularına şans tanıyacak. Teknik Direktör Okan Buruk’un, 24Erzincanspor maçına; Fatih Öztürk, Kadir Keleş, Alperen Babacan, Orhan Taşdelen, Ömer Bayram, Abdoul Sissoko, Onur Ayık, Aykut Çeviker, Helder Barbosa, Eray Ataseven, Ioan Hora 11'i ile çıkması bekleniyor. Karşılaşmanın bilet fiyatları; kale arası ve misafir tribün 10, Maraton Akigo 11, kapalı 15 ve VIP 20 TL olarak belirlendi. Satışların Passolig üzerinden yapılacağı bildirildi. Maç bugün 20.30'da başlayacak.

Editör: TE Bilişim