Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında konuk olacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına tam kadro başladı.


Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde çalışmalarına başlayan yeşil-siyahlılarda kaptan Custodio basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.


Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını kaydeden Akhisar Belediyespor’un ilk yabancı uyruklu kaptanı Custodio, Akhisar camiasında çalışmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Buradaki son senemdi, ben bütün başkan olsun, hocamız ve çalışanlar olsun, çok mutluyum açıkçası. Bugüne kadar burada yaptığım her işte keyif aldım. Böyle olunca da mutlu oluyorum, 1 sene daha kontratım uzatıldı ve bu yüzden herkese teşekkür etmek istiyorum" dedi.


Başakşehir maçının çok zor geçtiğini ifade eden Custodio, Başakşehir’in Türkiye’deki taktik anlamında en iyi top oynayan takımlar arasında yer aldığını ve çok iyi futbolculara sahip olduğunu ve maçın sonunda adaletli bir skor olduğunu kaydetti. Gençlerbirliği’nin de iyi bir takım olduğunu belirten kaptan, çok zor bir maç kendilerini beklediğini kaydetti.


Öte yandan yeşil-siyahlılarda sarı kart cezalısı durumuna düşen Ahmet Cebe ve Muğdat Çelik, Gençlerbirliği kadrosunda yer alamayacak.

Editör: TE Bilişim