Akhisar Belediyespor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk’un raporu doğrultusunda çalışmalar yapan yönetim forvet transferine yoğunlaştı. Akhisar Belediyespor forvet hattı için Fransa’nın Reims takımının golcüsü İbrahima Balde’yi gündemine aldı.Okan Buruk’un olumlu rapor verdiği oyuncu için girişimde bulunulacak. 28 yaşındaki Senegalli forvet geçen sezon 21 maçta sadece 2 gol atabildi. Akigolar geçen sezon devre arası Başakşehir’den kiraladığı Arnavut golcü Cikalesshi için ise tekrar kiralamak için girişimlerine devam edecek.
VAZ TE FENER'İN RADARINDA
Geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor formasıyla 14’ü Türkiye Kupası olmak üzere 40 resmi maçta 25 gol atarak ligin en skorer isimleri arasında yer alan Portekizli Ricardo Vaz Te, birçok kulübün transfer listesinde yer aldı. Ege kulübü ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki deneyimli oyuncu için Zenit, Sporting Lizbon ve Olympikos’un da devrede olduğu öğrenilirken, Fenerbahçe’nin de Vaz Te’yi alternatif isimler arasında tuttuğu öne sürüldü. Kariyerine Türkiye’de devam etmeyi planlayan tecrübeli oyuncu için son kararı Teknik Direktör Aykut Kocaman verecek.
"TAKVİYE YAPABİLİRİZ"
Akhisar Belediyespor’da transferlerle ilgili konuşan Başkan Hüseyin Eryüksel,  “Transfer konusunda acelemiz yok. Şu anda piyasa çok yüksek. Dengeler oturduktan sonra ihtiyacımız olan mevkilere takviye yapabiliriz” dedi. Başkan Hüseyin Eryüksel, Aydınspor 1923’ten Reşo ve Bursaspor’dan Deniz Yılmaz’la ilgilenmediklerini açıklarken takım kadrosunun yaş ortalamasını düşürmek için sadece Denizlisporlu Alperen ve Balıkesirsporlu Eray’la anlaştıklarını hatırlattı. Geçen sezon Akhisar Belediyeespor’da kiralık oynayan Medipol Başakşehirli Cikalleshi ve Porto’dan kiralanan Miguel Lopes’le yeniden anlaşma konusunda temaslarını sürdüren yönetim, sözleşmesi sona eren Ricardo Vaz Te’den cevap bekliyor. Spor Servisi
Editör: TE Bilişim