FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 18. haftasında Akhisarspor - Beşiktaş maçında yaşanan kural hatasıyla ilgili Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel açıklamalarda bulundu. 
Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, maçın ardından sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada kural hatasıyla ilgili olarak, "Maalesef böyle bir şey oldu. Beşiktaş eğer itiraz ederse hükmen sayılacak. İtiraz etmezlerse 3-1 skor tescillenecek." dedi. 
Öte yandan Akhisarspor cephesi kural hatasını fark edince maç başladıktan sonra Lukac'ı tribüne çıkararak 21 kişilik kadroyu 20'ye indirdi. Ancak maç başladıktan sonra bu değişiklik yapıldığı için kural hatasının geçerliliği devam etti. 
 
Akhisar Beşiktaş maçı hükmen mağlubiyet mi sayılacak? Akhisar Beşiktaş kural hatası

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Akhisar Beşiktaş maçında ev sahibi Akhisar esame listesine 13 yabancı futbolcu yazdırdı. Ev sahibi ekibin 12 yabancı oyuncu yazdırma kuralını çiğnemesiyle mücadelenin kural hatası nedeniyle Beşiktaş lehine hükmen galibiyetle sonuçlanması bekleniyor. TFF talimatlarına göre bir maçta 21 oyuncunun esame listesine yazılması halinde en fazla 12 yabancı oyuncu listeye dahil edilebiliyor. Bu sayının aşılması durumundaysa ilgili takım hükmen yenik sayılıyor. 

 

Editör: TE Bilişim