Süper Lig’de deplasmanda Trabzonspor'u 4-2 mağlup ettikten sonra Kayseri Erciyesspor'a 2-0 yenilen, Gaziantepspor'la ise 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u 2-1 yenerek haftayı 35 puanla tamamladı. Takımı adına 2 gol kaydeden Mehmet Akyüz, bu sezon ligdeki 6. golüne ulaştı. Trabzonspor maçında hat-trick yapan Akyüz, Sivasspor'a da 1 gol kaydetmişti.

ADAPTASYON SORUNUNU AŞTIM

Akhisar Belediyespor'un golcü oyuncusu Mehmet Akyüz, yaptığı açıklamada, takım olarak her şeyin yolunda olduğunu belirterek, "İyi mücadele ediyoruz ve bunun karşılığını da alıyoruz. Lig sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapıp, ligi en iyi sırada bitirmek istiyoruz" dedi. Sezon başında takıma uyumda biraz geciktiğini kaydeden Mehmet Akyüz, "Adaptasyon sorununu aştıktan sonra takıma daha çok katkı vermeye başladım. Takım arkadaşlarımla uyumum çok iyi. Atacağım gollerle takıma katkı vermeyi sürdürmek istiyorum. Kalan haftalarda takımın başarısı için mücadelemi sürdüreceğim" diye konuştu. 

PES ETMİYORLAR

Ligde bu sezon 4. kez mağlup duruma düştüğü müsabakayı galip tamamlayan Akigo, daha önce Sanica Boru Elazığspor (3-1), Torku Konyaspor (2-1) ve Sivasspor (2-1) maçlarında ilk golü kalesinde görmesine rağmen karşılaşmaları 3 puanla tamamlamıştı.Bursaspor'la daha önce oynadığı 3 lig maçını da berabere tamamlayan Akhisar Belediyespor, ligde rakibine karşı ilk kez kazandı. Bursaspor maçının ardından 2 gün izne ayrılan Akhisar Belediyespor'da cezalı Merter Yüce, 8 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

 

Editör: TE Bilişim