Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda, 3. Lig ekibi Dardanelspor’u 5-0 mağlup ederek gruplara kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Öncelikle futbol ciddi bir iş. Maçtan önce oyuncularıma çok ciddiye almamız gerektiğini söyledik. Kupa maçları çok enteresan karşılaşmalara sahne oldu. 3-4 Süper Lig takımının elendiğini gördük. Maça ciddi başladık ve ipin ucunu kaçırmayalım dedik, bunu gerçekleştirdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Oynamayan oyuncularım da form olarak gayet iyi. Az görev verdiğimiz oyuncuların gol atması,, katkı sağlaması bizim için sevindirici" dedi.
Süper Lig'de Sivasspor ile oynayacakları maç için de konuşan Arslan, “Çok zorlu bir maça çıkacağız. Yeni hocayla birlikte çok yetenekli futbolculara karşı oynayacağız. Hedefimiz tabii ki galibiyet” ifadelerini kullandı.
Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalmayı çok arzu ettiklerini ve bunu başardıklarını vurgulayan Arslan, “Türkiye’de bu kupa çok gözardı ediliyor ama Türkiye’nin bütünlüğünü sağlayan bu kupada yer almak bizi mutlu edecekti. Biz kupaya maç maç ve her maça galibiyet için bakıyoruz. Bu galibiyetler bizi nereye götür, inşallah güzel yerlere götürür. O zaman önümüze bir hedef koyabiliriz. Biz işin söyleminde değil, işi hayata geçirilmesi tarafındayız" dedi.
Arslan, konuşmasının sonunda Dünya Engelliler Günü’nü kutlayarak sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim