Geçen sezondan bu yana son 8 maçtır evinde puan kaybetmeyen ve bu sezon 4 iç saha maçını kazanan Akigo, güçlü rakibini yenerek iç sahadaki bu muhteşem grafiğini sürdürmek istiyor. Yeşil-Siyahlılar, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamlarken, karşılaşmaya ilginin son derece fazla olacağı öğrenildi. Biletlerin büyük bir bölümünün tükendiği kaydedildi.

HAMZAOĞLU VE EKİBİ ÜMİT DOLU

Akhisar Belediyespor’da sakatlıkları bulunan Emin Aladağ ve Özgür Can forma giyemeyecek. Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu, Beşiktaş’ı yenecek güçte olduklarını belirterek, iç sahadaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi. Akigo’nun bu maçta da en önemli silahı Senegalli golcü Niasse olacak. Yeşil-siyahlı takım, evinde oynadığı 8 maçta Galatasaray (2-1), Gaziantepspor (2-0), Trabzonspor (3-0, 1-0), Elazığspor (3-1), Mersin İdmanyurdu (1-0), Beşiktaş (4-1), Sivasspor (2-1) galibiyetlerine imza attı. Akhisar Belediyespor, ligde sahasındaki son yenilgisini 2 Mart 2013'te Elazığspor'a 1-0 mağlup olarak almıştı.

BEŞİKTAŞ’TA BİLİC TAKIMININ BAŞINDA
Beşiktaş'ın Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçta teknik direktör Slaven Bilic, takımının başında yer alacak. Galatasaray ile oynanan olaylı derbide hakeme yönelik sözleri nedeniyle PFDK tarafından 3 maç ceza verilen Bilic'in bu cezası Çaykur Rizespor maçında tamamlandı. Hırvat çalıştırıcı, maçta yedek kulübesinde takımını yönlendirecek. Öte yandan Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşma öncesinde ısınma hareketleri sırasında sakatlanan ve bu mücadelede forma giyemeyen Tomas Sivok, kafilede yer almadı. Bu oyuncunun yanı sıra sakatlıkları bulunan Necip Uysal, Michael Eneramo ve Muhammed Demirci de maça götürülmedi. Dentinho, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral dahil edilmedi.

3. RANDEVUYA ÇIKACAKLAR
Geçen sezon Süper Lig'de ilk kez karşılaşan iki takım birer galibiyet aldı. Siyah-Beyazlı takım, İstanbul'da rakibini 3-1 mağlup etti. Akhisar Belediyespor ise kendi sahasında Beşiktaş'ı 4-1 yenerek geçen sezonki en farklı galibiyetine imza attı. Cumartesi saat 19:00’da oynanacak zorlu mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

Editör: TE Bilişim