Bu sene küme düşme korkusunu derinden yaşayan Manisaspor, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Şu ana kadar Abdülkadir Korkut, Hikmet Balioğlu ve Mustafa Sevgi'yi kadrosuna katan Tarzan, kaleye ise Fevzi Elmas'ı aldı. 

HAFTA İÇİNDE İMZALAR ATILACAK.
Manisaspor, Adana Demirspor’dan ayrılan kaleci Fevzi Elmas ile prensip anlaşmasına vardı. Birkaç gün içinde Manisa’ya gelmesi beklenen tecrübeli eldivenin 1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Fevzi'nin kısa süre içinde Manisaspor'la sözleşme imzalaması beklenirken, Adana Demirspor'dan alınan oyuncuyla beraber piyasada iki takımın ilgilendiği oyuncular dikkat çekti.
İKİ TAKIMIN YOLLARI SÜREKLİ KESİŞİYOR
Geçen sezonun başından beri Adana Demirspor ve Manisaspor'un yolları sürekli kesişiyor. Sezon başında yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı kamp süresince Manisaspor'da olan Göksu Alhas ve Berkay Samancı Adana Demirspor'a kaçarken, şimdi roller değişti. Geçen sezon düşme tehlikesi yaşayan Demirspor'un Berkay'ı geri gönderebileceği düşünülüyor. Manisaspor Berkay'la görüşmelere başlarken, bayram öncesine kadar tecrübeli orta sahanın takıma dönebileceği konuşuluyor. Bunun haricinde önümüzdeki sezonun sonuna kadar takımla sözleşmesi olan ancak kadro dışı bırakıldığından bu yana iletişime dahi geçilmeyen Savaş Yılmaz da Adana Demirspor'a imza attı. Bir süredir mavi şimşeklerle görüşme halinde olan Savaş, prensip anlaşmasına vardıktan sonra sağlık kontrolüne de girip, sözleşmeyi imzaladı. Savaş haricinde Manisaspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Nuri Terliksiz'i de takıma katmak isteyen ekip, bu oyuncunun takımıyla sözleşmesini haftaya fesh etmesini bekliyor. 2. yarı Manisaspor'un sol bek pozisyonunda faydalandığı Ufuk Budak'ın da Adana Demirspor'a gitmesi büyük ihtimal görünürken, oyuncunun kısa süre içinde Adana'ya gidebileceği öğrenildi. İlginç bir şekilde Manisaspor'un büyük oranda anlaştığı Konyasporlu Can Demir Aktav'ın Adana Demirspor'un yolunu tuttuğu iddia edilmişti. İki takımın arasındaki bu çekişmenin tesadüf mü olduğu bilinmez ancak takımlar transferlerde hız keseceğe benzemiyor. 

Editör: TE Bilişim