Manisapor, 12 Ocak Pazar akşamı kendi sahasında konuk edeceği Ankaraspor maçının hazırlıklarını yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Kemal Özdeş yönetiminde gerçekleştirilen sabah antrenmanı ısınma çalışmasıyla başladı. Çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunları oynandı. Antrenman stretching ile tamamlandı.

GEÇMİŞ OLSUN SİMONEK

Manisaspor’da Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan PTT 1.Lig Karması kampına katılan Bekir Yılmaz, Hikmet Balioğlu, Murat Gürbüzerol, yüksek ateş nedeniyle CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde tedavi gören Arnold Simonek, tedavileri devam eden Barbaros Barut, Eray Ataseven ve Cenk Yılmaz antrenmanda yer alamazken yurtdışından dönen Benjamin Fuchs takımla birlikte çalışmalara başladı. Manisaspor akşam yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

ÖZDEŞ: “DAHA İYİSİ OLABİLİRDİ”

Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ligin ilk yarısında topladıkları 34 puanla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Daha fazla puan almalıydık. Ligin ilk yedi haftalık periyodunda  bazı maçlarda puanlar kaybettik. Ligin ikinci yarısı ise oldukça çekişmeli geçecek. Zor bir periyod bizleri bekliyor" dedi. Eleştirilen Simonek ile ilgili olarak da açıklamalarda bulunan Özdeş, "Biz Simonek’in oynadığı yedi maçı kazandık. Ben buna bakarım. Murat Gürbüzerol’un da performansından memnunum. Çok koşuyor ve iyi mücadele ediyor. Gol yollarında ki eksikliğini ise kapatmak için olağanüstü çalışıyor" dedi.

 

ENİSELER’DEN ZİYARET

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ekibinde Performans Geliştirme Departmanı’nda görev alan Niyazi Eniseler Özdeş’i ziyaret etti. Eniseler ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bu dostane bir ziyaret oldu. Manisaspor’a ligin ikinci yarısında başarılar diliyorum. Gönlümüz Manisaspor’un adını Süper Lige yazdırmasını istiyor. İnşallah Manisaspor, ligin ikinci yarısında yükselişini sürdürüp Süper Lig’e yükselir" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim