ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI 
Maddi krizinden kurtulmanın yollarını arayan Manisaspor’da başkan Abdullah Mergen, Denizbank’tan 4 milyon TL kredi çektiklerini açıkladı. 
“BU PARA BİZİ BÜYÜK YÜKTEN KURTARACAK” 
Başkan Mergen, çektikleri kredi ile kulübün hacizlerden kurtulacağını belirterek, “4 milyon TL Denizbank’tan kredi kullanıyoruz. Yaklaşık 500-600 bin TL faizi olacak. Ancak 1.5 milyon TL kulübün kasasında olacak. Bu kredi, bu sene ve önümüzdeki sene devre arasına kadar olan gelirleri kapsıyor ama bizi büyük bir yükten kurtaracak. Kulübün hacizlik hiçbir işi kalmayacak. Maliyeyi yapılandırdık, bunların da ücreti var. Kulübün önü ciddi manada açıldı. Hesaplarımıza para yatabilecek. İddia edildiği gibi 15 milyon TL gerçeği yansıtmıyor. Belgeleri var, makbuzları var. 5 milyon 900 bin TL’lik borcu da 4 milyon TL’ye kapatıyoruz. Bir tek Abdullah Mergen olarak kendim kefil oldum. Bu hamleyle kulübün toplam 21 milyonluk hacizleri kapatılmış olacak. Bir tek geçen sezonki futbolculara olan ödemeler var. Takım içindeki oyuncular ve Erdi ve Barbaros var, onlara da ödeme yapacağız. Kupalarımızı alacağız. Oyunculara banka üzerinden ödeme yapacağız” dedi. 
8 YÖNETİCİNİN İMZASIYLA KREDİ ÇEKİLDİĞİ İDDİA EDİLİYOR 
Öte yandan Başkan Mergen’in 15 kişilik yönetim kurulundan 8’ine imza attırıp kredi hamlesi yaptığı öğrenildi. 7 yöneticinin ise çekilen krediden haberinin olmadığı öne sürülüyor. Bu durumun da yönetim içinde bölünmelere yol açtığı kaydedildi.
Editör: TE Bilişim