Manisaspor, deneyimli file bekçisi Volkan Babacan’ı İstanbul Başakşehir’e 2 milyon 500 bin TL karşılığında sattı. Ancak transferin ardından şok bir gelişme yaşandı. Sezon bitiminden önce alacağına karşılık çek kesilen Volkan’ın, toplam 300 bin TL’lik alacağı için avukatıyla kulübe mesaj gönderdiği öğrenildi.

VOLKAN’IN ALACAĞINI İSTEMESİ NORMAL AMA…

Buraya kadar her şey normal. Ama daha önce çeki kesilen Volkan’a Başakşehir ile yapılan transfer görüşmelerinde “bu alacağından vazgeçmesi için” hamle yapılmadığı ortaya çıktı. Dolayısıyla Manisaspor resmi olarak bu borca saplanmış oldu. Volkan Başakşehir’e giderken, kulübe 2 milyon 500 bin TL kazandırdı. Fakat geçmiş ve yeni yönetimin iletişim probleminden 300 bin TL’lik alacağını, resmi yollardan alabileceği kaydedildi.

MERGEN: “BİZE SÜRPRİZ OLDU”

Geçmiş yönetimin oyuncuların alacağına karşılık çek kestiğini ifade eden Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, “Geçmiş yönetim bu çeklerin geri verileceğini söyledi. Futbolcular da böyle bir şey olmadığını söyledi. Balıkesirspor’a giden arkadaşların alacaklarıyla belli rakamlarda anlaştık ve gerekli fedakarlıkları yaptılar ve helalleştik. Bir tek kaleci Volkan’ın meselesi var. Bunu da çözmeye çalışıyoruz. İstanbul kulübüne daha belgelerini göndermedik. Fesih yazıları bizde. Dolayısıyla Volkan’dan indirimler isteyeceğiz. Bu rakamlar önümüze sürpriz olarak çıktı. Bu paralar onların elbette alacağı ve hak ettiği paralar” dedi.

Editör: TE Bilişim