ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Muradiye mahallesinde yapımı tamamlanan Muradiye Spor Kompleksi, aradan epey bir zaman geçmesine rağmen faaliyete geçemiyor. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapması beklenen ve ilimizin spordaki maç ve antrenman yükünü kaldırması planlanan dev tesisle ilgili henüz somut bir adımın atılamaması, kafaları karıştırıyor.

KILIÇ 29 EKİM 2014 MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

2014 yılının mart ayında tesisin temelini atan Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, törende yaptığı konuşmada yüklenici firmadan salonun teslim tarihini öne çekmesini isteyerek, "Yüklenici firmadan bir ricamız var. Çok hızlı gidiyorsunuz, inşallah güzel bir şekilde devam edeceksiniz. Salonu 12. aydan önce bitirirsiniz, iki ay önceye çekebilir miyiz, 29 Ekim olur mu?" demişti. Firmanın kabul etmesi üzerine de,"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda çifte bayram olacak, yüklenici firma söz verdi" diye konuşmuştu.

ÖZDAĞ “2015’İN ŞUBAT VEYA MART AYINDA” DEMİŞTİ

Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise o dönem yapım aşamasında olan tesisi 9 Ekim 2014’te ziyaret etmiş, 2015 şubat ve mart ayında spor kompleksinin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştireceklerini belirtmişti. Özdağ, burada yaptığı konuşmada, “Manisalı her şeyin en güzeline ve en iyisine layık” demişti.

DUMAN’DAN ARTIK İCRAAT BEKLENİYOR

Bugün itibarıyla aradan 1 yıl geçmesine rağmen dev kompleksin açılışının yapılamaması soru işaretlerine neden olurken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman’ın ise sorunun çözümü noktasında pasif kalması, eleştirileri de beraberinde getiriyor. Duman, basına bol bol servis ettirdiği “kendisine teşekkürlerle dolu” ziyaret haberleriyle, spor kamuoyunu avutuyor.

Editör: TE Bilişim