Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı Ege'de faciadan dönüldü! Hemzemin geçitte mahsur kalan tıra tren çarptı

Yılmaz Sarıpınar
MANİSA (İHA) -
Soma Emekçi Kadınlar Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifi tarafından işletilen Çocuk Oyun Evi yenilenen konsepti ve tecrübeli yönetici ve eğitici kadrosuyla yeni dönemde miniklere Hacivat Karagöz oyunu ile sürpriz yaptılar. Belediye Başkanı Ali Tulup'un eşi Türkan Tulup ve Belediye Başkan Yardımcısı Sabır Tuna ile eşi Zeynep Tuna'nın da katıldığı, Hayali Eyüp Gülmez tarafından yönetilen "Hacivat Karagöz" gölge oyunu gösterisini minik öğrenciler ile birlikte keyifle izlediler.
Minik öğrencilerin geleceğe hazırlanması için tüm yenilikleri takip ettiklerini belirten Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, "Yavrularımızın geleceğe en iyi şartlarda hazırlanması için gereken tüm yenilikleri yaparak Çocuk Oyun Evi'mizi hazır hale getirdik. Tecrübeli yönetici ve eğitici kadrosu olan Soma Emekçi Kadınlar Girişimi Üretimi ve İşletme Kooperatifini tebrik ediyorum. Biliyoruz ki başarılı geçen önceki eğitim öğretim dönemindeki gibi yavrularımızı en iyi şekilde okul hayatına hazırlayacaklardır. Bugün bir daha gördük ki isabetli bir proje ve işletmesi ile güzel sonuçlar alınabiliyor. Projemize katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Ayrıca özveriyle yavrularımızın eğitimini sağlayan kooperatif yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Ali Gözen