Soma, çevre belde ve ilçelerden gelen avcılar Yırca Atış Poligonu'nda düzenlenen hedefe tek kurşun yarışmasında kıyasıya yarıştı. Manisa, İzmir ilçeleri ile beldelerinden çok sayıda avcı hedefi 12 den vurmak için uğraştı. Hoş sohbet ve güzel bir organizasyon ile avcıları bir araya toplayan Soma Su ve Kara Avcıları Derneği yarışmaya katılan tüm avcılara teşekkür etti. Timur Aka, Ayhan Yıldız, Tuncay Karaca, Abdullah Özdil ve Halil Kahya’nın jüriliğinde kayda alınan avcılar akşam saatlerine kadar süren yarışmada en yüksek puanı almak ve hedefi tek kurşunla vurarak şampiyonluk için mücadele verdi. 60 turda 20 yolda yapılan atışlarda 3 bin 600 kurşun atıldığı kaydedildi. 
KANAZAN YİNE DİKİLİ’DEN
Geçtiğimiz yılki yarışta 1. Dikili’den çıkarken bu yıl da gelenek bozulmadı. Yarışmada Dikili’den Mehmet Kaplan 1. olurken, yine Dikili’den Mustafa Çakın 2., Avdan’dan İsmail Bilir 3., Soma’dan İsmail Adalı 4. olarak başarı elde ettiler. Programa katılan avcılara ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken program sonunda ise çeşitli hediyeler derece yapanlara teslim edildi.
BAŞKANLAR VURAMADI AMA...
Soma Belediye Başkan Yardımcıları Sabır Tuna ve Ali Tulup’un da katıldığı organizasyonda her iki başkan yardımcısı da şansını denedi. Hedefi vuramayan başkanlar için 'Vurdu' anonsları yapıldı.

Editör: TE Bilişim