Konuya ilişkin konuşan Belediye Başkanı Hasan Ergene, bölge ısıtma sistemi çalışmaları nedeniyle yolların bozulduğunu kaydederek, “Atatürk Caddesi, Fatih Caddesi, İstiklal Caddesi, Hükümet Meydanı önünü, 13 Eylül Caddesi’ni Faik Usta’dan köy minibüsleri garajına kadar eski asfaltları kazıtıp yeni asfalt yapacağız. İhale hazırlıkları yapılıyor. Yapılacak ihale kapsamında İstasyondaki üst geçidin asfaltlanması da olacak.” dedi. 
ÇIKMAZ CADDE, ARTIK ÇIKACAK
Belediye Başkanı Hasan Ergene, kendinden önceki dönemlerde yapılan Turgut Özal Caddesi üzerindeki çıkmaz caddenin de üzerinde çalıştıklarını belirterek, “Buraya da güzel bir proje hazırlıyoruz. Gündüz Beder Kültür Merkezi karşısında Gaziosmanpaşa Caddesi önünde askıda kalan yolu, yapacağımız bir geçit ile Gazi Osman Paşa Caddesi’ne bağlayacağız. Proje çalışmaları devam ediyor.” dedi.
İSTASYONDAKİ DEMİRYOLU ÜST GEÇİT ARALIK AYI İÇERSİNDE BİTECEK
Soma ve İstasyon Mahallesi ile Zafer Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan Demiryolu üst geçitte de sona gelindiğini söyleyen Başkan Ergene, önümüzdeki günlerde dev vinçler yardımıyla son çalışmaların yapılacağını ve Aralık ayı içersinde buranın tamamlanmasının hedeflendiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim