Yaralı asker 2 yıl sonra şehit oldu Yaralı asker 2 yıl sonra şehit oldu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, genellikle mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıkları Cuma gününden itibaren artarak ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

 Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz ile Erzurum, Erzincan, Ardahan, Iğdır, Ağrı ve Kars çevreleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıkların ülkemiz genelinde artarak mevsim normallerinin 2 ila 6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Doğu Akdeniz kıyıları ile yurdun doğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Manisa'da hava nasıl olacak?

Manisa ise hafta sonu sıcak hava etkili olacak. Kent genelinde  hava sıcaklığının 36 derece ila 37 derece arasında değişiklik göstermesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Manisa için 5 günlük hava durumu tahmini: Bugün için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 35°. Yarın için Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 36°. 24 Eylül 2023 Pazar Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 37°. 25 Eylül 2023 Pazartesi Manisa hava durumu Sıcak Hava, sıcaklık 36°. 26 Eylül 2023 Salı Manisa hava durumu Az Bulutlu, sıcaklık 34°.

Editör: Ali Gözen