Çamlıca Köyü'nde 250 öğrencinin eğitim gördüğü taşıma sistemli okulun bulunması ve bu yol yapıldığı takdirde 10 Km yerine 3 Km yol gidecek olan öğrenciler ve sürücülerinde rahat edeceğini belirten Köy Muhtarı Muhterem Yavuz, İl Özel İdaresi'ne bu yolun yapılması için 15 kez dilekçe verdiğini belirterek, "Hiçbir somut adım atılmadı. Defalarca yetkililere söyledim tamam tamam dediler oyaladılar. Köy girişinde menfez olmadığından 2 derenin birleştiği yer sel suları içinde kalıyor, Buraya menfez yapılması lazım. Kış ayında araçlar yolda kalıyor. Bu araçları kurtarmakta bizlere düşüyor. Bir gecede 4 tane traktör ile araç çektik. Diğer yol kullanıldığında yol 7 Km uzuyor diye burayı kullanıyorlar. Bu yolun acilen kumlanması lazım ardından da asfaltlanması gerek" diyerek sitem etti. Muhtar Yavuz, 4 köye kilit parke taşı verildiğini ancak kendilerine kum bile verilmediğini söyledi.
Köylüler ise muhtara destek verdiklerini belirterek, "Bu yolun bu halinden bıktık, usandık. Araçlarımız bu yolda çok yıpranıyor, sanayiden çıkmaz duruma geldiler. Kışın, yaştan çamurdan geçilmiyor. Çoğu kez araçlarımız bu yolda mahsur kalıyor ve araçlarımızı traktör ile çekmek durumunda kalıyoruz. Yetkililerin buraya bir an önce el atmasını bekliyoruz" dediler. 
AK Parti İlçe Başkanı Adem Tosun ise konuyla ilgili yaptığı açıklama da, "Yol konusu bize geldi, biz de Manisa’yı arayıp sorunu bildirdik. Kumlama ekipleri yeni oluştuğundan en kısa sürede yolu stabilize hale getireceğiz" diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim