Manisa’nın Selendi ilçesinde geçmiş dönemlerde 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan ve dün hayatını kaybeden Mustafa Erol kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Dün akşam vefat eden eski belediye başkanlarından olan Mustafa Erol için ilk tören Belediye Hizmet binası önünde düzenlendi. Törende konuşan Belediye Başkanı Nurullah Savaş, "Çok değerli bir büyüğümüzü kaybettik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. İlçemize yapmış olduğu hizmetler elbette unutulmaz ve unutmayacağız da. Eski Belediye Başkanımız ve değerli ağabeyimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum." dedi.

Belediye binası önündeki törenin ardından Mustafa Erol’un cenazesi Çarşı Camiine götürüldü. Cuma Namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Şehir Kabristanlığındaki aile mezarlığında toprağa verilen Mustafa Erol’un cenazesine CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, Selendi Kaymakamı Tayfun Deli, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, eski belediye başkanları, oda başkanları, muhtarlar, akrabaları ve çok sayıda sevenleri katıldı.

Mustafa Erol, dün akşam saatlerinde evinde hayatını kaybetmişti. Selendi’de 1973-1977 ve 1989-1994 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve bir süre değişik hastanelerde tedavi görüp evinde istirahat eden 83 yaşında olup 5 çocuk babasıydı.

Editör: TE Bilişim