Selendi'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından Demokrasi Meydanında başlatılan demokrasi nöbetine ALS hastasından da destek geliyor. Her akşam demokrasi nöbeti tutmak için meydana gelen ALS hastası, evli ve 1 çocuk babası 35 yaşındaki Aytaç Küçük ağabeylerinin desteği ile demokrasi nöbetine destek veriyor. 4 yıl önce yakalandığı hastalık nedeniyle yatağa bağlı olarak yaşamını sürdüren Aytaç Küçük’ün bu davranışı herkesin takdirini topluyor. 
Tekerlekli sandalyede demokrasi nöbetine destek veren Aytaç Küçük'ün rahatsızlığı öncesinde Selendi Belediyespor'da bir dönem futbol oynadığı ve rakip takımların korkulu rüyası olduğu belirtildi. İşaret diliyle yaptığı açıklamada, "Bizler bu vatan için buradayız. Vatanım olmasa bizim yaşamamın bir anlamı yok. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne zaman bize tamam evlerinize gidin derse biz de evimize o zaman gideceğiz. Gerekirse bu meydan da ölürüz yinede bu vatanı onlara bırakmayız." dedi. 
Demokrasi nöbetine katılan Manisa Şehzadeler Belediyesi mehter takımı da Aytaç Küçük’ün isteğini yerine getirerek protokol ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: TE Bilişim