Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti Tatili fırsat bilen Manisalılar Kentpark'a akın etti

MANİSA (İHA) -
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Kurban Bayramı öncesi kurulan Arife Pazarı'nda esnafı ziyaret ederek esnafın ve bayram alışverişi için gelen vatandaşların bayramlarını tebrik etti. Pazar yeri ziyareti esnasında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, hem esnafın hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Tüm pazarcı esnafını dolaşan bakan Çelik, esnaftan alışveriş yaparak evin ihtiyaçlarını da gidermeyi ihmal etmedi. Arife Pazarı'nın ardından Başkan Çelik ve beraberindeki heyet Nurlupınar ve Alaybey'de belirlenen kurban kesim yerlerinde yapılan hazırlıkları inceledi.

Şehzadeler Belediyesi olarak göreve geldikleri 2014 yılından bu yana her Kurban Bayramı'nda vatandaşların rahat edebilmesi için ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Çelik, “Bugün değerli Pazarcılar Odası Başkanımız Destan Bulgay, başkan yardımcılarımız ve teknik ekiplerimiz ile hem Arife Pazarı'mızda hem de kurban kesim yerlerinde incelemelerde bulunduk. İlk olarak Perşembe Pazarı alanında kurulan Arife Pazarı'nı ziyaret ederek esnafımıza hayırlı işler dileyerek hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık. Ziyaretimiz esnasında esnafımızın taleplerini dinleyerek çözülmesi noktasında ilgili müdürlüklerimize konuları ilettik. Bu noktada bayramdan hemen sonra gereken adımları atarak talepleri yerine getirmek için çalışma başlatacağız. Pazar yeri ziyaretimizin ardından Alaybey ve Nurlupınar’da kurban kesim noktası olarak belirlenen alanlarda da incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızın kurban ibadetini yerine getirtirken rahat bir şekilde kurbanlarını kesebilmeleri için göreve geldiğimiz günden bu yana başlattığımız çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Ekiplerimiz askı sitemlerini kurdular. Temizlik ekiplerimizde gün içerisinde detaylı bir şekilde temizlik çalışması yaparak bu alanları kurban kesimine hazır hale getirecekler” dedi.

Arife Pazarı ve kurban kesim yerleri incelemesi esnasında Başkan Çelik’e, Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Belediye Başkan Yardımcıları Atilla Efendioğlu, Mehmet Kavas, Bilal Demir, Ahmet Songüler, Haşim Yener Bilir, Pazarcılar Odası yöneticileri ile Belediye teknik ekipleri de eşlik etti.

Editör: Ali Gözen