Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, il genelindeki çevre düzenlemesi ve bakım çalışmaları ile Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent haline getiriyor. Kış aylarında Manisa’ya baharı getiren Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’nın cadde ve sokaklarında budama, çiçek dikimi ve görsel kimliğe uygun çalışmalar gerçekleştirdi. Devlet Hastanesi’nin bahçesinde gerçekleştirilen Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışması ise vatandaşların takdirini topladı.

 Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent yapmak için il genelinde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, “Manisa, doğal özellikleri ile eşsiz bir kent. Her köşesinde farklı bir güzellik barındırıyor. Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı olarak 17 ilçede çevre düzenlemesi ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Saruhanlı’nın İstasyon Meydanı, Saruhan Bey Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi önü ve Devlet Hastanesi bahçesi başta olmak üzere vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda çiçeklendirme ve bakım çalışmaları yaptık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün Manisa’yı daha yaşanılabilir bir kent olması yönündeki vizyonuyla ilimizin her noktasına giderek kentimizin çehresini değiştiriyoruz” diye konuştu.

 Devlet Hastanesi’nin bahçesindeki Türk Bayrağı temalı çiçeklendirme çalışması için özellikle teşekkür eden vatandaşlar, Türk Bayrağı’nın önünde özçekim yaparak sevdikleri ile paylaştı.

Editör: TE Bilişim