Programa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, Başkan Yardımcıları Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan ve Suat Diktaş, Belediye Meclisi üyeleri ile Adilobalı vatandaşlar katıldı.
 
Belediye Başkanı Yaralı, burada yaptığı konuşmada Adiloba’nın çehresini değiştirdiklerini belirterek, önümüzdeki süreçte mahallelerin tümünde ihtiyaç duyulan hizmetleri hayata geçireceklerini söyledi.
 
Başkan Yaralı, “Adiloba mahallemizde güzel bir çevre düzenlemesi yaptık. Bu kapsamda cami bahçesini yeniledik. Mahalle meydanına ise kamelyalar yerleştirdik. Süs havuzları yaptık. Yeşillendirme ve parke taşı döşeme çalışmalarımız oldu. Burada adeta bir şehir merkezini andıracak şekilde mahalle sakinlerinin oturup hoşça vakit geçirebileceği bir alan inşa ettik. Yaptığımız hizmetin Adiloba mahallemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bilindiği gibi Saruhanlı’nın toplam 50 mahallesi var. Belediyemizin bütçesi dahilinde her mahalleye eşit hizmet götürmek için yatırımlar planlıyoruz. Önümüzdeki 3 yıllık süreçte bunların tamamını hayata geçireceğiz” dedi.
 
Adiloba’da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden alt yapı çalışmalarına da değinen Yaralı, çalışmalar tamamlandıktan sonra Adiloba mahallesindeki yolları asfalt ve kilit parke taşları ile kaplayacaklarını ifade etti.
 
Adiloba Muhtarı Mehmet Emin Karakaya ise mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür ederek, “Başkanımızdan Allah razı olsun, mahallemiz adeta kabuk değiştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Adilobalı vatandaşlarla ise memnuniyetlerini dile getirerek Yaralı’ya teşekkür ettiler.
 
Programda ayrıca Saruhanlı Belediyesi tarafından cami bahçesine yerleştirilen direkte ki Türk Bayrağı göndere çekildi, davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.

 
Editör: TE Bilişim