Saruhanlı Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı’nın Başkanlığı’nda Üzüm Otel’de yapıldı.Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, iki yıl önce geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Belediye personeli Ömer Acar’ın isminin Yılmaz mahallesinde kurulan tesise verilmesi konusu ele alındı.
 
Başkan Yaralı, bu konuya ilişkin oylama öncesi yaptığı konuşmada, 35 yaşında vefat eden evli ve iki çocuk babası merhum Ömer Acar’ı rahmetle andığını ifade ederek şunları kaydetti; “Belediyemizde görev yapan Ömer Acar, çalıştığı süre içinde ilçemizin altyapı çalışmalarında üstün gayret ve becerileri ile büyük hizmetlere imza atmıştır. Saruhanlı’nın her sokağında emeği olan özverili çalışmaları ile hem halkın hem de amirlerinin takdirini kazanan Ömer kardeşimizi asla unutmayacağız. Mekanı cennet olsun.
 
Kendisi görev dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Ömer kardeşimizin ismini yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda Yılmaz mahallemizde büyük bir tesis inşa ettik. İçerisinde halı saha, kafeterya, çocuk oyun parkı ve diğer yapılarıyla birlikte güzel bir tesis kurduk. Bu tesise Ömer kardeşimizin adını vermeyi istiyoruz.”
 Başkan Yaralı’nın konuşmasının ardından Saruhanlı Belediyesi tarafından Yılmaz mahallesinde yapılan tesise “Saruhanlı Belediyesi Ömer Acar Sosyal Tesisleri” adının verilmesi teklifi belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi.
 

 
Editör: TE Bilişim