Başkan Yaralı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı İlçe Koordinatörü Hakan Ulak’ın, Büyükbelen mahallesindeki içme suyu borusundakitıkanıklığa ilişkin sosyal medyadaki paylaşımına sert tepki gösterdi.

Ulak’ın, Büyükbelen’deki içme suyu ishale hattı yapım işini üstlenen firma üzerinden haksız yere hükümeti eleştirdiğini ifade eden Yaralı, “Bir işi yapamayacağına inanan kişiler mazeret, yapacağına inanan kişiler ise çözüm üretir” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı’da ilçe merkezi ve Büyükbelen başta olmak üzere birçok mahalleyi günlerce susuz bıraktığını dile getiren Yaralı şunları kaydetti;

“Vatandaş hizmet bekliyor, bunlar reklam yapıyor. Vatandaş su bekliyor, bunlar sosyal medyada geziyor. Bu nasıl bir zihniyet, nasıl bir yöneticilik anlayışıdır? Büyükbelen mahallemizde içme suyu borusu tıkanmış, Maski ekipleri tıkanıklığı bulmak için her köşe hattını kazmış. Saruhanlı İlçe Koordinatörü Hakan Ulak da bu durum üzerinden vazife çıkartarak, sosyal medyada içme suyu hattını yapan firmayı ve onun üzerinden hükümeti eleştiriyor. Bu işin kontrolü 1,5 yıldır sizde. Bu süre içinde hiç mi kontrol yapmadınız. Reklam işleriyle uğraşacağınıza çıkıp kontrol etseydiniz. Ayrıca bu iş bitti diye ilan ettiniz, iş bitmeden nasıl teslim aldınız. Suç işlediğinizi kendi ağzınızla itiraf ediyorsunuz. Bu işi yargıya taşıyalım Hakan Bey. Kimin haklı, kimin haksız olduğunu vatandaş o zaman görsün.”

REKLAM HİZMETTEN DAHA MI ÖNEMLİ?

Müteahhide çamur atmak yerine kendi işlerini yapmalarının millet adına daha hayırlı olacağını dile getiren Yaralı, Büyükşehir yetkililerine şu soruları yöneltti;

“Millet sizden hizmet beklerken siz sokaklara afiş ve reklam panoları asmaktan başka ne yaptınız? İki senedir reklamını yapıp ta bir türlü başlatamadığınız köprülü kavşak ile Saruhanlı’nın girişini adeta Çin setti gibi kapatacağınız projeniz hakkında halkın görüşünü aldınız mı?Yaz sezonu geldi, geçti Saruhanlı’nın ova yollarında en ufak bir düzenleme çalışmanız oldu mu?Mahalleleri birbirine bağlayan ve kullanılmaz duruma gelen yolların asfalt ihtiyacını karşıladınız mı?Mahallelerde boya ve badana işleri ile reklam panosuna haline getirdiğiniz duraklardan başka ne yaptınız?Sizin için reklam, hizmetten daha mı önemli?”

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim