Başkan Yaralı, Saruhanlı Sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldiği kahvaltıda yaptığı konuşmada göreve geldiği 2004 yılından bu yana belediyecilik anlamında her türlü hizmeti yerine getirdiklerini ifade etti.

Sanayi sitesinin fiziki anlamda birçok sorununu çözdüklerini dile getiren Yaralı, şunları kaydetti;

“İnşallah yakın zamanda halı sahanın bulunduğu atıl bölgeyi araç muayene istasyonuna dönüştüreceğiz. İlçemizdeki trafik vize işlemleri kapalı pazaryerinde yapılıyor. Bu hizmeti sanayi bölgemizin içine getirmek istiyoruz. Çünkü vize işlemi için pazaryerine giden vatandaşlarımız en ufak bir arıza tespit edildiğinde bunu tamir ettirmek için sanayi sitesine gelmek durumunda kalıyor. Sanayiye gelip, arızayı giderdikten sonra tekrar pazaryerine gidiyor. Bizler muayene istasyonu buraya getirerek vatandaşın mağduriyetini gidereceğiz. Bu durum sanayi esnafımız için de iyi olacak.”

Saruhanlı’da altyapıdan, sosyal tesislere, gençler ve çocuklara yönelik spor alanlarından Otel ve kültür merkezine kadar belediyecilik anlamında birçok hizmeti yerine getirdiklerini de sözlerine ekleyen Yaralı, sanayi sitesinde yeni bir tuvaletin yapım aşamasında olduğunu da kaydetti.

Editör: TE Bilişim