Başkan Yaralı, mahalle muhtarlarına yönelik Belediyeye ait Üzüm Otel’de düzenlenen toplantıda muhtarların talep ve isteklerini dinledi, yerel seçimlerden bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı ve bazı projelerini açıkladı.
 
Yaralı, burada yaptığı konuşmada az bütçe ile çok iş yapan bir belediye olduklarını ifade ederek şöyle dedi;
 
“Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü, isteklerin karşılanmasına yönelik sürdürüyoruz. İstikrarlı hizmetlerimiz Saruhanlı halkıyla aramızdaki güven bağını her gün daha da güçlendirmektedir. Saruhanlı halkına verdiğimiz her sözü yerine getiren bir yönetim şiarıyla ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen vizyonla sürdürüyoruz.”
 
Başkan Yaralı, 3 yılgibi bir sürenin daha kendilerini beklediğini, bu süre zarfında Saruhanlı’nın 50 mahallesi için önemli projeleri hayata geçireceklerini dile getirerek, muhtarlarla işbirliği içinde çalışıp vatandaşa hizmet edeceklerini söyledi.
 
Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Cevdet Aydın, Mustafa Ercan Bilgiç, İsmail Ceylan ve Suat Diktaş ile Belediye Meclisi Üyeleri ve bazı birim müdürleri de katıldı.
Editör: TE Bilişim