Vatandaşların asfaltla ilgili yoğun taleplerinin bu yıl içinde yerine getirileceğini belirten Başkan Ergün, ilçede geçen yıldan kalan 75 ve bu yıl yapılacak 38 kilometre olmak üzere toplam 113 kilometrelik yol ağını asfaltlayacaklarını müjdeledi. 
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonu mesaisini Saruhanlı ilçesinde yaptı. Başkan Ergün’ün Saruhanlı ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Daire Başkanları Mustafa Parlak, Gürhan Koçi, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Kahramanlar, Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç eşlik etti.

HACIRAHMANLI’YA ASFALT SÖZÜ
Başkan Ergün ve beraberindekiler ilk olarak ilçeye bağlı Hacırahmanlı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle yolunda yapımı tamamlanan kilit parke taşı döşeme çalışmaları nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden mahalle sakinleri, Başkan ve ekibini mahalle kıraathanesinde ağırladı. Hacırahmanlı girişinden köprüye kadar olan kısmın asfaltlanması için Başkan Ergün’den talepte bulunan mahalle sakinlerine yanıt veren Başkan Ergün, adı geçen bölgenin asfalt programına alınması noktasında gerekli talimatı verdiğini söyledi.

GÖZLET VE AZİMLİ’DE BAŞKAN ERGÜN’E COŞKULU KARŞILAMA
Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra Azimli ve Gözlet mahallerini de ziyaret etti. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi, sohbet etti. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 95 mahalle projesi 2’nci etabında Azimli Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon şebekesini yenileyeceğini müjdeleyen Başkan Ergün, bu çalışmanın akabinde Hacırahmanlı-Azimli-Gözlet hattındaki 5 kilometrelik yolun asfaltlanacağını söyledi. Gözlet Mahallesinde de büyük bir coşku içinde karşılanan Başkan Ergün’e Gözlet Camii’nin aydınlatma çalışmalarının tamamlanması nedeniyle mahalle sakinleri teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR VE MASKİ SAHADA
Başkan Ergün ve ekibi, daha sonra sırasıyla Taşdibi, Çakmaklı, Kepenekli ve Adiloba mahallelerini de ziyaret ederek, çalışmaları incelediler. Mahalle sakinlerinin talepleri ve sorunlarını da dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, her mahalleye eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Mahallelerin Büyükşehir farkını yaşayacaklarını ifade eden Başkan Ergün, gerek Manisa Büyükşehir Belediyesi, gerek MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ekiplerin sahada olduğunu vurguladı. Adiloba Mahallesinde MASKİ Genel Müdürlüğü’nce yürütülen çalışmaları da inceleyen Başkan Ergün, MASKİ’nin çalışmalarını tamamlamasının ardından hızla asfalt ve parke taşı döşeme çalışmalarının başlatılacağını dile getirdi.

ÇOCUKLAR DA UNUTULMADI
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Saruhanlı ziyareti, çocukların da yüzünü ayrıca güldürdü. Gittiği her mahallede çocuklara top ve kırtasiye malzemesi hediye eden Başkan Ergün, hem çocukları, hem de ailelerini sevindirdi. Çocukların geleceğin teminatı olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, onların mutluluğu ve geleceğe güvenle bakabilmeleri için çalıştıklarını ifade etti.
Editör: TE Bilişim