MANİSA (İHA) - Ayrıca, Turgutlu ilçesi Selvilitepe Mahallesi’nde altyapıları yenilenen sokak ve caddelerde; Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından üstyapı düzenlemelerine başlandı. 
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Saruhanlı ilçesine bağlı Kepenekli Mahallesi'nde 17 milyon TL yatırımla 4 bin 100 metre içme suyu hattı ve 3 bin 600 metre kanalizasyon hattı çalışmaları tamamlandı.18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalatlarına başlandı. 
Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde köy ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde alt ve üstyapı yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 154 Mahalle Projemiz kapsamında Saruhanlı ilçemize bağlı Kepenekli Mahallemizde 4 bin 100 metre içme suyu hattı, 3 bin 600 metre kanalizasyon hattı çalışmalarımızı tamamladık. 18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme işine başladık. Ayrıca mahallemize 500 kişilik foseptik kazandıracağız. 17 milyon TL bedelle sürdürdüğümüz alt ve üstyapı yatırımlarımızla mahallemiz daha modern bir görünüme ve sağlıklı altyapıya kavuşacak” dedi. 
Kepenekli Mahalle Muhtarı Mehmet Çulha ise “Mahallemizde altyapı çalışmalarımız tamamlandı. 18 bin metrekarelik kilit parke taşı döşeme imalatları başladı ve sokak sokak ilerlemeye devam ediyor. Çalışmalar tamamlanınca mahallemizin alt ve üst yapısı sağlıklı hale gelecek. Mahallemize gelen hizmetlerden ötürü şahsım ve mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Turgutlu'da üstyapı çalışmaları  
MASKİ Genel Müdürlüğünün proje kapsamında Turgutlu ilçesi Selvilitepe Mahallesi’nde altyapılarını yenilediği sokak ve caddelerde; Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından üstyapı düzenlemelerine başlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da asfaltı, kaldırımları, ışıklandırmaları ile adeta prestij cadde gibi yenilenecek olan Selvilitepe Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. İncelemeler sırasında Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Turgutlu Muhtarlık İşleri Müdürü Necati Abalı, teknik ekipler, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya ve Çıkrıkçı Mahalle Muhtarı Ömer Eryılmaz da yer aldı. Öztozlu, proje hakkında bölgedeki vatandaşları bilgilendirdi, yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Mithatpaşa Caddesi, Irlamaz Caddesi, Tepe Sokak ve Irmak Sokak’ta MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları ile burada modern dönüşümün gerçekleştirilmesi için faaliyetlerimizi başlattık. Selvilitepe Mahallemize ve Turgutlu’muza hayırlı olsun” diye konuştu. 

48'nci Turizm Haftası Kula'da etkinliklerle kutlandı 48'nci Turizm Haftası Kula'da etkinliklerle kutlandı

AW092743_01

AW092743_02

AW092743_03