Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıgöl İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Kadın Kolları ve MHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü kutladılar.

MHP Sarıgöl İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Sarıgöl İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuray Kılıçaslan, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri Ömer Eskici, Mehmet Akbay ve Serdar Adıgüzel ile birlikte 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü Dolayısıyla ilçedeki yaşlıları ziyaret ederek onlardan hayır duaları aldılar.

Yaşlıların sadece 1 Ekim günü değil her zaman saygıyla anılması gerektiğini kaydeden Sarıgöl Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi ve Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Mehmet Akbay, "Bizler de zamanı geldiğinde yaşlanacağız. Yaşlılar her zaman bizlerden şefkat ve saygı bekliyorlar. Aslında bizden çok fazla bir istekleri ve beklentileri yok. Yaşlılara saygı ve sevgimizi her zaman göstermeliyiz ve onları sadece 1 Ekim’de değil her zaman ziyaret etmeliyiz." dedi.

Akbay, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Peygamber Efendimiz de bir hadislerinde ‘Bereket büyüklerimizin yanındadır. Küçüklerimize şefkat, büyüklerimize hürmet göstermeyen bizden değildir’ buyurmuşlardır. Bizler atalarımızdan her zaman büyüklere saygı, küçüklere de sevgi gösterilmesi öğütlerini aldık. Bu nedenle tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun."

Sarıgöl MHP İlçe teşkilatı yönetim üyeleri, kadın kolları başkanı ve belediye meclis üyeleri yaşlılara çiçeklerle ziyaret edip ellerini öptüler. Yaşlılarla uzun ve neşeli sohbetlerde bulunan MHP’liler yaşlılardan hayır duaları aldılar.

Editör: TE Bilişim