Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinde gerçekleştirdiği kilit parke taşı uygulaması ve evlerin dış cephe boyamaları ile vatandaşların yüzünü güldürdü. Kısa sürede aşama kaydedilen çalışmalar, vatandaşları mutlu etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde yürüttüğü, kilit parke taşı döşemesi ve evlerin dış cephelerinde yürüttüğü boyama işlemleri Sarıgöl ilçesinde de start aldı. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Afşar ve Bereketli Mahallelerinde boya-badana işlerini tamamladı. Tırazlar Mahallesinde de başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi. Evlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından boyanmasının, memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar da kısa sürede evlerine renk getiren Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

KİLİT PARKE TAŞI DÖŞEMELERİ DEVAM EDİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hız verilen kilit parke taşı döşemeleri Afşar Mahallesi’nde devam ediyor. Kilit parke taşı döşenmesiyle, yolların standarda kavuştuğunu ve toz topraktan kurtulduğunu ifade eden mahalle halkı, hizmetler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Sarıgöl ilçesi Ahmetağa Mahallesinde de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalleye kilit parke taşı döşedi. Kilit parke taşı uygulamasının ardından, mahalle evlerini de boyayan ekipler, Sarıgöl’e yeni bir renk getirdi.

Editör: TE Bilişim