Behzat Akcan  
MANİSA (İHA) - İlçe Kaymakamlığı, Salihli Sosyal Hizmet Merkezi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde düzenlenen etkinlik, Zafer Keskiner Tiyatro Salonunda gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan Salihli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, Filistin ve Gazze’de İsrail’in başlattığı savaş nedeniyle çocuk ölümlerine dikkat çekerek en temel insan hakkı olan yaşam hakkının yok edilmesini şiddetle kınadığını söyledi. 
Salihli’de okullar arasında resim, şiir ve kompozisyon dallarında düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Çocuk Olmak” yarışmalarında dereceye giren çocuklara, Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu ve Manisa Sosyal Hizmet Merkezi İl Müdür Yardımcısı Selçuk Mızrak tarafından ödül verildi. 
UNESCO tarafından 2023 Aşık Veysel Yılı ilan edilmesi ile Somut Olmayan Kültürel Mirası Temsili Listesine kaydedilen Aşıklık Geleneğinin güçlü temsilcilerinden biri olan Aşık Veysel’in tüm dünyada ve Türkiye’de vefatının 50. Yıl dönümü dolayısıyla, senarist-yönetmen Bilal Babaoğlu’nun Aşık isimli film gösterimi yapıldı. Film gösterimi sonunda ‘Bir İnsanlık Türküsü’ isimli söyleşi yapan senarist-yönetmen Babaoğlu, senaryo yazımı ve film yönetmenliği hakkında bilgiler vererek programa katılanların sorularını cevapladı. 

AW082595_01

Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor Belediye ekipleri ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor

AW082595_03