Behzat Akcan
MANİSA (İHA) -

Salihli Belediyesi öncülüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde ücretsiz olarak 50 branşta kurslar düzenleniyor.

Çocukların ve gençlerin yeteneklerini geliştirmek ve okul dışındaki zamanlarını daha iyi değerlendirmek, yetişkinlerin de boş vakitlerini değerlendirerek yeni bir şeyler öğrenmeleri amacıyla açılan kurslara katılmak isteyenlerin Salihli Belediyesi Zafer Keskiner Tiyatro Salonu, Atatürk Spor Salonu ve Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne başvurarak kayıt yaptırabilecekleri bildirildi. Ücretsiz olan kurslara ise son başvuru tarihinin 20 Ekim 2023 Cuma günü olduğu açıklandı.

"Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi "Katliam" yapacağını söyledi! Doktor ve sağlık çalışanları kendilerini odaya kilitledi

Yeni bir şeyler öğrenerek boş zamanlarını değerlendirmek isteyen herkesi ücretsiz olarak 50 branşta düzenlenen kurslara katılmayı davet eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Belediyemiz ve ilçemizdeki kurumlar işbirliğinde kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile yetenekleri geliştirme anlamında meslek edindirmeyi amaçlayan geniş kapsamlı kurslar düzenliyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi ve ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı açtığımız kurslara davet ediyorum” dedi.

Editör: Ali Gözen